Meer activiteiten (2015)

meer activiteiten (2015)

3 december 2015

Op deze dag was het Wereld Gehandicaptendag. De DGV heeft wederom een Creamiddag voor leden en niet-leden gehouden.

Het thema voor die middag was: KERST.

Gezelligheid en knutselen met elkaar onder het genot van een kopje koffie/thee. Dit was de tweede knutselmiddag en we gaan op naar een derde. U hoort binnenkort van ons wanneer deze middag plaats gaat vinden. Iedereen is van harte welkom.

31 oktober 2015

We stonden op de Voorhofbeurs aan de Herman Gorterhof direct bij de ingang dus er was veel aanloop, Ook de verkoop van allerlei spullen zoals kaarten liep redelijk.

27 oktober 2015

De 1e crea-beurs was een succes en zeker voor herhaling vatbaar.

17 oktober 2015

Delfiade

John, Jacqueline, Coby, Henk, Karel en Judi hebben vandaag op de Delfiade gestaan. Jammer dat het niet zonnig was, maar....wij waren de zonnetjes en wat is het toch gaaf om weer contacten te leggen met mensen die belangstelling hebben voor de vereniging.

De DGV is ook aanwezig op deze Burendag in Tanthof. Wilt u informatie over onze vereniging, kom dan even buurten

Wij zijn er van 15.00 tot 21.00 uur.

U bent van harte welkom.