Hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen gevraagd!

 

De DGV is op zoek naar hulpmiddelen van particulieren die staan te verstoffen en deze niet meer gebruiken en willen doneren aan de DGV.

 

Door alle bezuinigingen bij de gemeente en de WMO kunnen de mensen met een kleine beurs zo aan hulpmiddelen komen die bijvoorbeeld uit het pakket zijn bij de WMO, mits u lid bent van de DGV. Bent u dit nog niet, dan kunt u zich via deze website aanmelden.

 

Er hebben zich al een aantal mensen gemeld die een hulpmiddel hadden staan.

De DGV is hier erg blij mee. Tevens zoeken we nog mensen die ons zouden willen helpen met vervoer van bepaalde hulpmiddelen.

 

Als u de DGV wilt helpen neem dan even contact met ons op. Dit kan per email dgv.delft@outlook.com of telefonisch 06-34543947. Spreekt u bij geen gehoor alstublieft de voicemail in, zodat we u kunnen terug bellen.

 

We willen alvast alle mensen bedanken voor het doneren van hun hulpmiddelen.

Hulpmiddelen nodig?

 

 

De DGV heeft een aantal hulpmiddelen gekregen zoals douche-beugels, rollators enz. die wij mogen verkopen. Leden hebben voorrang om een hulpmiddel te kunnen aanschaffen.

 

De DGV is niet aansprakelijk voor eventuele mankementen. Wilt u een hulpmiddel kopen laat het ons zo snel mogelijk weten.

Copyright © All Rights Reserved Design by DGV Delft 2015 - 2018